fbpx

KunstKamer Holland Huis

 

 

Beste belangstellende,

 

Mijn naam is Carlies Mol. Ik maak fine art foto’s van alledaagse situaties in het Midden-Oosten. De waardigheid van mensen -ongeacht hun afkomst, politieke- of religieuze overtuiging- staan in mijn foto’s centraal.

 

In de KunstKamer Holland Huis zijn de volgende 5 foto’s te zien en te koop:

 

‘Selfie at the Lake’, gemaakt in Urmia, Iran

 

Deze foto is gemaakt op een zoutmeer in Iran. De man staat op zout en maakt een foto van de mensen achter hem.

Het volledige verhaal achter deze foto kan je lezen door op deze link te klikken: ‘Selfie at the Lake, story behind the photo’.

 

 

The Boy of Nazareth, gemaakt in Nazareth

 

Contact Carlies Mol

Een jongen loopt door de verlaten straten van Nazareth. In de binnenstad van Nazareth zijn veel winkels verdwenen. Het voorheen levendige stadshart is verplaatst naar moderne winkelcentra aan de rand van de stad. Kinderen hebben hierdoor vrij baan om te spelen in de nauwe binnenstraatjes.

 

 

The Sky Connection, gemaakt in Ramallah, West-Bank

 

Het centrum van Ramallah kent veel kantoren. Deze foto is gemaakt voordat het onweer los barste. De lucht verkleurde en vogels vlogen laag. Beiden worden gereflecteerd in het glas van het kantoor.

 

 

The Man of Yazd, gemaakt in Yazd, Iran

 

Man of Yazd

De woestijnstad Yazd staat bekend om zijn smalle, karakteristieke straatjes met bogen. Wanneer je door Yazd loopt waan je je in een sprookjesachtige andere wereld.

 

 

Early Memories, gemaakt in Safed, Israel

 

 

Een jongen speelt met een kat in de straten van Safed. Beiden zijn nieuwsgierig naar elkaar. De kat laat de jongen dichtbij komen, maar net niet dichtbij genoeg. Het volledige verhaal achter deze foto kan je lezen door op deze link te klikken: ‘The Boy and the Cat of Safed’

 

Bezoek de website voor meer fine art foto’s en bestel een print via de webshop. Inschrijven voor de mailinglist geeft 25% korting in de webshop!

 

Dank u voor uw belangstelling,

 

Carlies

 

KunstKamer Holland Huis

website via facebook: klik hier

Related articles

Photographing conflicts

Photographing in conflicts

Eternal Light

Eternal Light; the story behind the photo

asking permission to photograph

Asking permission to photograph

share